top of page

PROBEER

BADMINTON

WAT HOUDT HET IN?

Vóór de zomervakantie van 2023 organiseert BC 't Pluumpje een leuke badmintonactie:

een 8-daagse badmintoncursus voor junioren van 7 t/m 12 jaar  die nieuwsgierig zijn naar de badmintonsport. Voor slechts 10 euro per persoon krijgen alle deelnemers gedurende 8 weken iedere dinsdagavond een badmintonles om kennis te maken met de badmintonsport en te ontdekken of deze sport iets voor hen is.

 

Waar, wanneer en hoe laat? Op dinsdag 9-16-23 mei, 6-13-20-27 juni en 4 juli van 18.00 tot 19.00 uur in sporthal De Bhoele in Eerbeek. In verband met de Avondvierdaagse is dinsdag 30 mei er tussenuit gehaald. Aan het einde van deze 8-daagse badmintoncursus kunnen alle deelnemers besluiten om wel of geen lid te worden van BC ’t Pluumpje. Bij voldoende aanmeldingen zullen wij na de zomervakantie starten met het geven van juniorentrainingen.

Badminton is één van de snelste racketsporten ter wereld en kan door jong en oud op verschillende niveaus worden gespeeld. Tijdens het badmintonnen worden alle spiergroepen gebruikt en wordt het hele lichaam getraind (full body workout), waardoor badmintonners profiteren van een waslijst aan gezondheidsvoordelen. Toch is het een sport die niet alleen fysiek veel oplevert, maar ook mentaal en sociaal. Kortom, de moeite waard om eens te proberen!

Voor een racket, shuttles en trainer/begeleider wordt gezorgd, maar voor sportkleding en zaalsportschoenen moet zelf worden gezorgd.

INSCHRIJVEN

Schrijf uw zoon of dochter in voor deze te gekke 8-daagse badmintoncursus!

Bedankt voor het inschrijven!

bottom of page