top of page

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2024

Op zondag 21 april werden de Clubkampioenschappen van badmintonclub ’t Pluumpje gehouden in sporthal De Bhoele in Eerbeek. Dit jaar kon er wederom onder zowel de competitiespelers als de recreanten worden gestreden om de titels en prijzen in alle disciplines. In iedere discipline speelden alle deelnemers twee sets tegen elkaar, waarna punten werden toegekend. Voor de winnaars en runner-ups waren er wisselbekers, medailles en prijzen gesponsord door Wijnkoperij Vriezekolk en De Pelikaan uit Eerbeek.


Voor de competitiespelers stonden de herendubbel, damesdubbel, herenenkel, damesenkel en mixdubbel op het programma. Bij de herendubbel zijn Olaf van der Horst en Martijn Nusselder als 1e geëindigd, Dylan van Ginkel en Thomas Moes als 2e. Bij de damesdubbel zijn Sanne Jaspers-Berk en Jetta Merlijn als 1e geëindigd, Linde Wils en Silke Wils als 2e. Dylan van Ginkel mag zich dit jaar clubkampioen (heren) van BC ‘t Pluumpje noemen. Martijn Nusselder is de runner-up. Linde Wils mag zich dit jaar voor de derde keer op rij clubkampioen (dames) van BC ’t Pluumpje noemen. Silke Wils is de runner-up. Bij de mixdubbel zijn Dylan van Ginkel en Linde Wils als 1e geëindigd, Martijn Nusselder en Silke Wils als 2e.


Voor de recreanten stonden de dubbel, enkel (heren en dames) en mixdubbel op het programma. Bij de dubbel zijn Peter Dubbelhuis en Joost van Dijk als 1e geëindigd, Robert Wonink en Johan Wils als 2e. Peter Dubbelhuis mag zich dit jaar voor het tweede jaar op rij clubkampioen (recreanten) van BC ’t Pluumpje noemen. Iris Polman is de runner-up. Bij de mixdubbel zijn Peter Dubbelhuis en Ilonka Wils als 1e geëindigd, Quinten Koorevaar en Kirsten Koorevaar als 2e.


Het was een zeer geslaagde dag vol badminton, prijzen en gezelligheid!Comentarios


bottom of page