top of page

MELD JE NU AAN!

Dinsdag 28 maart organiseert BC ‘t Pluumpje de 16e editie van het Stratentoernooi. Het Stratentoernooi is een gezellig badmintontoernooi waarbij (speel)plezier voorop staat en iedereen welkom is. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met de badmintonsport en/of om een gezellige, sportieve avond te hebben. Tijdens het Stratentoernooi spelen teams in poules badmintonwedstrijden tegen elkaar. Tijdens de poule-indeling wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met de sterkte van de teams.


Deelnemers kunnen zich aanmelden met een team bestaande uit minimaal vier personen én een leuke (straat)naam. De teamsamenstelling (heren/dames) maakt niet uit, wel mag er maar maximaal één competitiespeler in een team zitten. Deelnemers kunnen zich ook individueel aanmelden, de organisatie probeert deze deelnemer(s) dan in een team in te delen.


Het Stratentoernooi start om 19.30 uur. Aan deelnemers wordt gevraagd om minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Het Stratentoernooi wordt rond 22.30 uur afgesloten met een prijsuitreiking.


Deelname kost €7,50 per teamaanmelding of €2,00 per individuele aanmelding.


Aanmelden kan uiterlijk tot woensdag 22 maart via pluumpjestratentoernooi@gmail.com.


Zien we jou dinsdag 28 maart? Wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in! 🙌🏼🏸😃Comentarios


bottom of page