top of page

STRATENTOERNOOI 2022

BC 't Pluumpje organiseert op dinsdagavond 29 maart 2022, na een onderbreking van twee jaar, eindelijk weer het welbekende Stratentoernooi voor haar leden, genodigden en andere belangstellenden in sporthal De Bhoele in Eerbeek! Een goede mogelijkheid voor iedereen om kennis te maken met badminton én BC 't Pluumpje, maar vooral om een leuke sportieve avond te hebben.


Wat houdt het Stratentoernooi in?

Het is vooral een gezellige badmintonavond: plezier staat voorop! Met jouw team speel je wedstrijden tegen andere teams in jouw poule.


Hoe meld je je aan?

• Je meldt je aan met mensen uit je straat, vrienden, kennissen, familie en/of collega's.

• Een team bestaat uit vier personen. Een team mag ook uit meer dan vier personen bestaan, maar dan moet er worden gerouleerd per wedstrijdronde. Per wedstrijdronde kunnen er namelijk maximaal vier personen in actie komen.

• De samenstelling (mannen en/of vrouwen) maakt niet uit.

• De enige voorwaarde is dat er maximaal één competitiespeler in één team mag zitten.

• Verzin een leuke (straat)naam voor je team en geef je zo snel mogelijk op! Dan kunnen wij er met z'n allen weer een gezellige avond van maken!


Krijg je geen team van vier personen bij elkaar, maar wil je wel graag meedoen? Dan kun je je ook als individuele deelnemer aanmelden. Wij zorgen dan dat je in een leuk team terecht komt!


Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de sterkte van de deelnemende teams.


Kosten per deelname:

• €5,00 per team

• €1,50 per individuele deelnemer


Het Stratentoernooi begint om 19.30 uur en zal rond +/- 22.30 uur eindigen met de prijsuitreiking. Er wordt o.a. gestreden om een wisselbokaal.


Stuur je aanmelding (incl. teamsamenstelling) of individuele aanmelding uiterlijk dinsdag 22 maart naar: pluumpjestratentoernooi@gmail.com. Vragen kun je ook naar dit e-mailadres sturen!

bottom of page