top of page

YONEX DUTCH OPEN BEDRIJVENTOERNOOI

Afgelopen donderdagavond deden een aantal leden van BC 't Pluumpje mee aan het Yonex Dutch Open Bedrijventoernooi in Almere. Samen streden zij als team 'MAMS' tegen teams van Badminton Nederland, Funda, Knipscheer, Motivaction en Yakult. De teams van Yonex hadden zich helaas teruggetrokken.


Herendubbels, damesdubbels en mixen werden gewoon door elkaar gespeeld en tijdens een partij mochten spelers indraaien. Er werden leuke partijen gespeeld waarin flink werd gestreden. De eerste ronde kwam team MAMS ongeslagen door, waardoor het team in de finale mocht gaan strijden om kampioen te worden. Er werd fanatiek gevochten voor elke punt, wat leidde tot veel mooie rally's en enthousiast gejuich van de supporters. Team MAMS is uiteindelijk op de vierde plaats geëindigd en mag dik tevreden zijn met dit resultaat!


Na een welverdiende douche was er uiteraard een prijsuitreiking met een hapje en een drankje in de kantine. Team MAMS heeft geproost op een zeer geslaagde en vooral gezellige badmintonavond dankzij onze sponsor @mams_coffee!

bottom of page