top of page

BIJNA OP DE HELFT

De competitie lag een aantal weken stil i.v.m. de herfstvakanties en de Yonex Dutch Open. In week 44 werd de competitie weer hervat.


Dinsdag 2 november speelde team 2 een thuiswedstrijd tijdens onze reguliere speelavond. Het was hierdoor extra druk in de sporthal, maar vooral heel erg gezellig! Er was aan supporters dan ook geen gebrek. Team 2 heeft hard gestreden voor de punten en er werden ook een aantal driesetters gespeeld, maar voor de winst was het helaas net niet genoeg. Lukt het team 2 uit wel om er met de winst vandoor te gaan?


BC 't Pluumpje 2 - De Sjeve Sjuttle 2 • 4-4


Team 1 en team 3 hadden zondag 7 november een thuiswedstrijd. Team 3 mocht het gaan opnemen tegen de koploper in de poule. Helaas bleek het team uit Gaanderen ook voor onze strijders een maatje te groot te zijn. Toch zit er de volgende keer wel meer in! De tegenstanders van team 1 bleken met pech langs de weg te staan, waardoor de wedstrijd helaas moest worden afgelast. Deze wedstrijd is daarom verplaatst naar zondag 16 januari om 13.00 uur in De Bhoele.


BC 't Pluumpje 3 - GBC Poona 3 • 0-8


Afgelopen zondag stond er weer een thuiswedstrijd voor team 1, team 2 en team J1 gepland. Team 1 mocht het gaan opnemen tegen een team uit Ulft en zorgde voor een verrassend positieve uitslag. Team 2 kreeg een jong team uit Veenendaal op bezoek. Beide teams waren erg aan elkaar gewaagd en er werden veel spannende driesetters gespeeld. Team J1 speelde tegen een team uit Apeldoorn. De ene partij werd overtuigend gewonnen door ons team, de andere weer door de tegenstanders. Uiteindelijk werden de punten eerlijk verdeeld.


BC 't Pluumpje 1 - BC Ulftse 3 •  7-1

BC 't Pluumpje 2 - WSV Dragonder Noord 1 • 4-4

BC 't Pluumpje J1 - WSV Badminton J2 • 3-3

Comments


bottom of page