top of page

DAT WAS HET DAN

Zondag 9 februari zijn de laatste wedstrijden gespeeld door onze senioren. We sloten het seizoen die dag af met een gezellige thuiswedstrijd, een bord patat en een borrel! Gisteravond, dinsdag 25 februari, speelden onze junioren hun laatste wedstrijd.


Team 1 speelde de laatste wedstrijd tegen BECA 2000 8 uit Arnhem en verloor met 2-6. Het waren wederom mooie en spannende wedstrijden! Helaas werden de twee driesetters niet door ons gewonnen en werd het geen 4-4. Team 1 is uiteindelijk op de 8e plaats geëindigd en speelt volgend jaar in de 6e divisie.


Team 3 speelde de laatste wedstrijd tegen BC Flits 8 uit Wierden en won met 6-2. Hiermee zorgden zij ervoor dat BC Flits 8 geen kampioen werd en dat zij zelf de 4e plaats veroverden. Toppers, een applaus voor jullie! Volgend jaar zullen de leden van team 3 verdeeld worden over twee teams in de 7e divisie en een herenteam.


Gisteravond speelde team J1 de laatste wedstrijd tegen Barneveld J1 uit, vanzelfsprekend, Barneveld. Team J1 won deze wedstrijd met 6-0. Deze uitslag werd ook meteen de beste uitslag van het seizoen: veelbelovend voor het volgende seizoen. Met deze uitslag zorgden zij er ook voor dat niet Barneveld J1 op de 5e plaats eindigde, maar onze toppers! Een applaus voor jullie! Helaas gaan wij afscheid nemen van één lid uit team J1, maar gelukkig spelen de andere leden volgend jaar weer competitie.


Op naar volgend seizoen!

Comments


bottom of page