top of page

KAMPIOENEN

BC ‘t Pluumpje is ontzettend trots op deze kanjers op de foto’s, want team 1 is kampioen geworden! Ze hebben al hun wedstrijden gewonnen! Geweldig toch?! Nu op naar de 5e divisie!!!


Dit is wat onze kanjers zelf over het afgelopen seizoen zeggen:

"Afgelopen seizoen was een bizar seizoen. We hadden sterke tegenstanders en ook het tussentijds stilleggen van de competitie zorgde voor grote uitdagingen. Ons teamspel werd gedurende de competitie sterker. We hebben het echt met z'n allen gedaan. Benieuwd wat volgend seizoen ons gaat brengen."

- Marjolein Boesveld


“Kampioenen! Heel wat jaren moeten wachten, maar daar is dan ons kampioenschap... ongeslagen bovenaan eindigen is een feest! Op naar de 5e divisie volgend seizoen.”

- Dylan van Ginkel


“Een spannend en onzeker seizoen is een geweldig en feestelijk seizoen geworden! Samen hebben we hard gewerkt en een topprestatie neergezet. Het is echt gaaf om dit eens mee te mogen maken! Ik heb ontzettend genoten van de wedstrijden, ons teamwork én alle gezelligheid (in het team, maar ook met de andere teams en onze trainer)! Op naar volgend seizoen: we moeten hard aan de bak!”

- Linde Wils


“Na eindelijk weer op de baan te mogen staan, is het ons gelukt om ongeslagen kampioen te worden in de 6 divisie. Het was soms even doorbijten om meerdere keren per week op de baan te staan, maar het was het zeker waard. Nu op naar de 5 divisie!”

- Sander Arends

Comentarios


bottom of page