top of page

LET'S GO

Vorige week maandag heeft team 3 het nieuwe competitieseizoen officieel afgetrapt. Het team verloor helaas met 7-1 van Sjuttol Geest 3 in Geesteren. Hopelijk lukt het om er thuis met veren shuttles én het volledige team meer uit te halen! Daarnaast kunnen we op een maandag bij de meesten wel spreken van wat opstartproblemen...


Team 1 en 2 speelden vorige week vrijdag de eerste wedstrijd van het nieuwe competitieseizoen. Team 1 won met 2-6 van BC Eefde 1 in Eefde. Dit was een leuke verrassing na een zwakke oefenwedstrijd tegen hetzelfde team twee weken eerder. Team 2 verloor helaas met 6-2 van BC Blauwvinger 3 in Zwolle. Hopelijk lukt het dit team ook om er thuis met veren shuttles meer uit te halen! Nu de vakanties achter de rug zijn, kan het team eindelijk echt samen gaan trainen. Dit werpt vast z'n vruchten af!


Team J1 was afgelopen zondag aan de beurt. Onze junioren wonnen in Druten met 2-4 van BC Druten J2. Een mooie eerste uitslag met enthousiaste en gemotiveerde junioren als gevolg! Goed gedaan toppers!


Team M1 moet nog even wachten op de eerste wedstrijd van het nieuwe competitieseizoen. Het team vertrekt aanstaande zaterdag naar Veendam om het op te nemen tegen SV Meteoor M1. Hopelijk is deze reis de moeite waard!

Commentaires


bottom of page