top of page

PROBEERBADMINTON JUNIOREN

Vóór de zomervakantie van 2023 organiseert BC 't Pluumpje een leuke badmintonactie voor junioren: een 8-daagse badmintoncursus voor junioren van 7 t/m 12 jaar die nieuwsgierig zijn naar de badmintonsport. Voor slechts 10 euro per persoon krijgen alle deelnemers gedurende 8 weken iedere dinsdagavond een badmintonles om kennis te maken met de badmintonsport en te ontdekken of deze leuke, actieve sport iets voor hen is.


Waar, wanneer en hoe laat? Op dinsdag 9-16-23 mei, 6-13-20-27 juni en 4 juli van 18.00 tot 19.00 uur in sporthal De Bhoele in Eerbeek. In verband met de Avondvierdaagse is dinsdag 30 mei er tussenuit gehaald. Aan het einde van deze 8-daagse badmintoncursus kunnen alle deelnemers besluiten om wel of geen lid te worden van BC ’t Pluumpje. Bij voldoende aanmeldingen zal BC ’t Pluumpje na de zomervakantie starten met het geven van juniorentrainingen.

Badminton is één van de snelste racketsporten ter wereld en kan door jong en oud op verschillende niveaus worden gespeeld. Tijdens het badmintonnen worden alle spiergroepen gebruikt en wordt het hele lichaam getraind (full body workout), waardoor badmintonners profiteren van een waslijst aan gezondheidsvoordelen. Toch is het een sport die niet alleen fysiek veel oplevert, maar ook mentaal en sociaal. Kortom, de moeite waard om eens te proberen!


Nieuwsgierig geworden? Schrijf uw zoon of dochter dan in voor deze te gekke 8-daagse badmintoncursus via www.bctpluumpje.nl/probeer-badminton.


Voor een racket, shuttles en een trainer/begeleider wordt gezorgd, maar voor sportkleding en zaalsportschoenen moet zelf worden gezorgd.Comentarios


bottom of page