top of page

SPEELRONDE 3

Vorige week dinsdag speelde team 1 een thuiswedstrijd tijdens de trainingsavond van onze club. Het team won met 7-1 van 't Pluumke 67 2 uit Winterswijk. Een mooie overwinning, met voorlopig een gedeelde eerste plaats als resultaat!


Gisteren moesten de leden van team 2, M1 en J1 aan de bak in De Bhoele. Uitslapen konden deze bofkonten voor de verandering wel, want de wedstrijden begonnen pas om 14.00 uur. Team 2 speelde met maar liefst vijf driesetters 4-4 tegen WSV Badminton 3. Wat een spannende wedstrijden, een genot om naar te kijken! Team M1 kreeg een team met jonge toppers op bezoek en had het zwaar. Het team verloor helaas met 0-8 van BC Swift '64 M1 uit Swifterbant. Dit mag de pret niet drukken, heren! Team J1 speelde 3-3 tegen Smashing J2 uit Wijchen. Het waren spannende en bewogen wedstrijden, maar onze junioren hielden het hoofd gelukkig koel genoeg voor een gelijkspel!


Team 3 zou het gisteren in De Bhoele opnemen tegen BC Gova 5 uit Arnhem. Dit team heeft zich helaas teruggetrokken. De leden van team 3 hadden dus een weekje vrij!


Op naar een nieuwe speelronde!

Comments


bottom of page