top of page

SPEELRONDE 4

Vorige week woensdag vertrok team 3 naar Zutphen. Hier won het team met 3-5 van BC Rianto 2! De dubbels werden met driesetters helaas verloren, maar daarna sloeg het roer om en werden vijf van de zes partijen die volgden gewonnen. Gaat het tijdens de thuiswedstrijd lukken om óók de dubbels te winnen en er 7-1 van te maken?


Vorige week vrijdag mocht team M1 aan de bak in Eefde. Hier verloor het team helaas met 5-3 van BC Eefde M1. Een gelijkspel of winst had erin gezeten, maar de laatste dubbels werden helaas beide verloren met een driesetter. Onze heren beginnen langzaam op gang te komen!


Gisteren speelden team 1, 2 en J1 een uitwedstrijd. Team 1 en 2 speelden toevallig allebei in Apeldoorn tegen een team van Appoldro. Team 1 won met 3-5 van Appoldro 3 en team 2 won met 3-5 van Appoldro 4. Deze toppers verlieten de sporthal dus met een tevreden glimlach op het gezicht! Team J1 ging op bezoek in Soesterberg en speelde daar 3-3 tegen Badso J1. Leuke wedstrijden met gezellige tegenstanders!


Alleen team 3 heeft deze maand nog een uitwedstrijd (zaterdag 17 oktober). Verder hebben al onze teams de rest van deze maand vrij. Zondag 1 november wordt er door al onze teams weer gespeeld, dit keer voor het eerst met z'n allen in De Bhoele dit seizoen!

Comments


bottom of page