top of page

TERUGBLIK OP WEDSTRIJDEN

Vrijdagavond 1 november reisde team 3 af naar Wierden om het tegen BC Flits 8 op te nemen. Helaas werden er twee driesetters verloren, maar onze damesenkels waren gelukkig wel te sterk. Team 3 heeft uiteindelijk met 6-2 verloren. Misschien is er thuis een gelijkspel mogelijk!


Zaterdagochtend 2 november speelde team J1 tegen Barneveld J1 in (vanzelfsprekend) Barneveld. Achteraf waren er alleen maar blije gezichten, want er was dit keer geen verliezer. Team J1 heeft namelijk 3-3 gelijkgespeeld. Een resultaat om trots op te zijn!


Zondagochtend 3 november vertrok team 1 naar Arnhem om het op te nemen tegen één van de toppers in de poule: BECA 2000 8. Ondanks twee driesetters werd er helaas toch met 8-0 verloren. Wie weet kan de schade tijdens de thuiswedstrijd meer worden beperkt!


Maandagavond 4 november mocht team 3 wederom aan de bak, maar dit keer tegen BC Lochem 2 in (vanzelfsprekend) Lochem. Hier werden gelukkig twee van de drie driesetters gewonnen. Ook in Lochem werd er uiteindelijk met 6-2 verloren.

Comentários


bottom of page