top of page

WAT EEN TOPPERS!

Zondag speelden de teams van BC 't Pluumpje weer vanaf 9.30 uur in De Bhoele. De sportzaal was gezellig vol en er waren flink wat supporters!


Team J1 speelde tegen Elst J4 uit Elst. Onze toppers speelden geweldig en hebben gewonnen met 5-1! Hierdoor zijn zij een plaats gestegen in hun poule. Na de wedstrijd liepen er dan ook vier enthousiaste en vooral trotse juniorleden van BC 't Pluumpje door de sportzaal!


Team 3 speelde tegen BC Holten 3 uit Holten. Onze dames waren duidelijk te sterk, maar de heren van de tegenstander waren voor ons helaas te sterk. Hierdoor ging team 3 met een gelijke stand (3-3) de mixen in. Ook de twee punten van de mixen werden uiteindelijk eerlijk verdeeld, wat leidde tot een gelijkspel: 4-4.


Team 2 speelde tegen BC Rianto 1 uit Zutphen. Zowel onze heren als dames kregen flinke tegenstand, maar bleven vechten voor zoveel mogelijk punten. Achteraf had iedereen dan ook lekker gespeeld! Ondanks het moedige strijden werd er helaas toch met 0-8 verloren.


Team 1 speelde tegen GBC Poona 1 uit Gaanderen. De eerste damesdubbel van het seizoen werd eindelijk gewonnen, wat zorgde voor meer vertrouwen. Ondanks dat lukte het helaas niet om meer punten te pakken en werd er uiteindelijk met 1-7 verloren.


Na de wedstrijden werd er uiteraard nog even gesocialized met een hapje en een drankje in Sportcafé De Bhoele!

Comments


bottom of page