top of page

HOE GAAT HET NU?

Het coronavirus houdt ons inmiddels al een flink aantal maanden in zijn greep. Het voortdurend moeten versoepelen en verzwaren van de coronamaatregelen is iets waar wij helaas steeds meer aan gewend raken. Ook bij BC 't Pluumpje wordt er voortdurend aan de knoppen gedraaid.


Er kan en mag tot op heden nog steeds worden gebadmintond, maar niet zoals iedereen dit bij BC 't Pluumpje gewend is. Op dit moment spelen er maximaal twee personen op één baan, geldt er een maximum voor het aantal personen dat in de zaal aanwezig mag zijn, is aanmelden voor een speelavond verplicht en draagt iedereen een mondkapje (overal behalve op de baan). Het wordt er op deze manier natuurlijk niet leuker op, maar we moeten er het beste van maken!


De competitie ligt helaas al wel een paar weken stil. Badminton Nederland heeft inmiddels een routekaart gemaakt met verschillende scenario's. Mocht het mogelijk zijn om de competitie tussen medio december en de eerste week van februari te hervatten, dan wordt de competitie hervat. Ongespeelde wedstrijden kunnen dan worden ingehaald in februari, maart en mogelijk zelfs april. Het is uiteraard ook mogelijk dat de competitie niet meer wordt hervat en dat er dus een einde komt aan dit competitieseizoen.


Ondanks het bovenstaande is BC 't Pluumpje zeer tevreden over de wekelijkse opkomst en het enthousiasme waarmee de leden blijven komen. Ook onze trainer staat elke week weer met een grote glimlach in de zaal om iedereen iets bij te leren. Samen maken we er, ondanks alles, toch iets leuks van!


De leden die weinig of sinds maart zelfs helemaal niet meer zijn komen badmintonnen, worden uiteraard enorm gemist. Hopelijk zien we elkaar allemaal gauw weer in goede gezondheid, zonder het coronavirus dat ons in alles belemmert!

Comentários


bottom of page