top of page

OPBRENGST JANTJE BETON

Van 2 t/m 7 maart heeft BC 't Pluumpje gecollecteerd voor Jantje Beton. Jantje Beton is dé buitenspeelexpert die zich onvermoeid en in samenwerking met anderen inzet voor het laten buitenspelen en bewegen van kinderen en jongeren. BC 't Pluumpje zet zich hier graag voor in!


Gedurende deze zes dagen zijn Lucy, Marjolein (met Fleur, zie foto), Silke, Marieke, Dylan, Rino, Marjolijn en Linde bij bijna alle Eerbekenaren aan de deur geweest met een collectebus. Zij hebben heel veel regen getrotseerd met een grote glimlach (en een paraplu)! Hun tijd en energie heeft dan ook voor een geweldige opbrengst gezorgd. BC 't Pluumpje is deze toppers hier ontzettend dankbaar voor!


Dit jaar heeft BC 't Pluumpje met deze collecte maar liefst €1.438,45 opgehaald, de beste opbrengst tot nu toe! De helft hiervan gaat naar Jantje Beton en de andere helft gaat naar BC 't Pluumpje. Wij hopen dat deze opbrengst Jantje Beton steunt in het realiseren van mooie acties en projecten voor kinderen en jongeren. Daarnaast kan BC 't Pluumpje deze opbrengst goed gebruiken om financieel gezond te blijven, maar vooral om zowel junioren als senioren de mogelijkheid te blijven bieden om lekker te badmintonnen.


Wij hopen natuurlijk dat er volgend jaar nog meer leden zijn die namens BC 't Pluumpje voor Jantje Beton willen collecteren. Wie weet kunnen wij dan in héél Eerbeek (en eventueel ook in de omliggende dorpen) collecteren. Vele handen maken licht werk!

Comments


bottom of page