top of page

OPBRENGST JANTJE BETON

Van 8 t/m 13 maart heeft BC 't Pluumpje gecollecteerd voor Jantje Beton. Jantje Beton is dé buitenspeelexpert die zich onvermoeid en in samenwerking met anderen inzet voor het laten buitenspelen en bewegen van kinderen en jongeren. BC 't Pluumpje zet zich hier ieder jaar weer graag voor in!


Gedurende deze 6 dagen zijn Lucy, Marjolein (met Fleur en Daan), Dylan, Chrissie, Rino, Marjolijn, Linde en Silke bij bijna alle Eerbekenaren én Loenenaren aan de deur geweest met een collectebus. Zij hebben héél véél wind en regen getrotseerd voor het goede doel! Hun tijd en energie heeft dan ook voor een geweldige opbrengst gezorgd. BC ‘t Pluumpje is deze toppers hier ontzettend dankbaar voor! Onze penningmeester heeft hen dan ook verrast met een bosje bloemen.


Dit jaar heeft BC 't Pluumpje maar liefst €1.861,31 opgehaald, een geweldige opbrengst en ook meteen een recordopbrengst! De helft hiervan gaat naar Jantje Beton en de andere helft gaat naar BC 't Pluumpje. Wij hopen dat deze opbrengst Jantje Beton steunt in het realiseren van mooie acties en projecten voor kinderen en jongeren. Daarnaast kan BC 't Pluumpje deze opbrengst enorm goed gebruiken om financieel gezond te blijven, maar vooral om zowel junioren als senioren de mogelijkheid te

blijven bieden om met plezier te badmintonnen.


Wij hopen natuurlijk dat er volgend jaar nog meer leden zijn die namens BC 't Pluumpje voor Jantje Beton (en BC 't Pluumpje) willen collecteren. Het collectegebied was dit jaar simpelweg te groot voor het aantal collectanten, maar wie weet lukt het ons volgend jaar om in héél Eerbeek en Loenen te collecteren. Vele handen maken immers licht werk!

bottom of page