top of page

PROBEER BADMINTON IN 10 LESSEN!

Ben jij op zoek naar…

• …een sport om alle coronakilo’s er op een leuke manier af te krijgen?

• …een sport waarmee je je hele lichaam traint (full body workout)?

• …een sportclub waar je op elk niveau kunt sporten (recreatief én competitief)?

• …een sportclub waar je ook alleen kunt starten en welkom bent zonder ‘maatje’?

• …een sportclub waar iedereen welkom is?


Dan is badmintonnen bij BC ’t Pluumpje in Eerbeek echt iets voor jou!


Badminton is één van de snelste racketsporten ter wereld en kan door jong en oud op verschillende niveaus worden gespeeld. Tijdens het badmintonnen gebruik je bijna alle spieren in je lichaam, waardoor je profiteert van een waslijst aan gezondheidsvoordelen.


Toch is het een sport die je niet alleen fysiek veel oplevert, maar ook mentaal en sociaal. Bij BC ’t Pluumpje kom je namelijk in een warm bad terecht en staat speelplezier voorop: ‘Samen, met plezier!’. Aan toernooien en activiteiten is er bij BC ’t Pluumpje dan ook geen gebrek, gedurende het hele seizoen wordt er van alles georganiseerd.


Ben jij nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan in voor 10 badmintonlessen bij BC ’t Pluumpje via https://www.probeerbadminton.nu/midden-nederland/t-pluumpje-bc/ (regio midden)!


Voor een racket, shuttles en trainer/begeleider wordt gezorgd, maar vergeet niet om je sportkleding en zaalsportschoenen mee te nemen.


Na iedere badmintonles is het mogelijk om tot 22.00 uur vrij te spelen en kun je je badmintonvaardigheden meten met anderen.


Zien wij jou dinsdag 5 oktober om 19.30 uur in sporthal De Bhoele in Eerbeek?

Comments


bottom of page