top of page

SPAAR JE CLUB GEZOND!

BC 't Pluumpje doet dit jaar mee aan een nieuwe spaaractie van PLUS: Spaar je club gezond!


Vanaf zondag 5 september t/m zaterdag 13 november 2021 ontvang je bij PLUS een sponsorpunt voor elke 10 euro aan boodschappen* en geselecteerde actieproducten. Op de actiesite (www.plus.nl/sponsorpunten) kun je alle deelnemende clubs en verenigingen (per winkel) bekijken én de sponsorpunten aan de clubs en verenigingen schenken.


Hoe meer sponsorpunten een club of vereniging ontvangt, hoe meer geld dat uiteindelijk oplevert voor de clubkas. PLUS Van Tetering in Eerbeek (Stuijvenburchstraat 107A) stelt in totaal 10.000 euro beschikbaar voor alle deelnemende clubs en verenigingen in Eerbeek en omstreken (23 in totaal) en dit totale sponsorbedrag wordt op basis van alle geactiveerde sponsorpunten naar rato verdeeld onder de deelnemende clubs en verenigingen.


Wil jij BC ’t Pluumpje ook een beetje gezonder sparen? Dit kan door in de bovenstaande periode boodschappen te doen bij PLUS Van Tetering en jouw sponsorpunten (online) aan BC ’t Pluumpje te schenken. Vergeet uiteraard niet om familie, vrienden, buren, collega’s, etc. over deze spaaractie van PLUS te informeren, zij gunnen BC ’t Pluumpje vast ook een aantal sponsorpunten!


Laten we samen een mooi aantal sponsorpunten voor BC ’t Pluumpje bij elkaar sparen!


*Van de actie zijn uitgezonderd: geneesmiddelen, alcohol, tabak, zuigelingenvoeding, boeken, telefoonkaarten, postzegels, cadeaubonnen, toegangstickets, loten, beltegoed, statiegeld en emballage en eventuele overige wettelijk niet toegestane artikelen.

Comments


bottom of page